Over Caleidoscoop Leertrajecten

Algemene informatie over Caleidoscoop Leertrajecten
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Caleidoscoop
Beheerder
Berichten: 1695
Lid geworden op: ma 09 jul 2012, 15:21

Over Caleidoscoop Leertrajecten

Bericht Door Caleidoscoop » wo 13 sep 2017, 13:24

Caleidoscoop Leertrajecten is een jong en innovatief bedrijf dat sinds haar oprichting in 2003 organisaties van dienst is op het gebied van mediation, conflict, samenwerken en leiderschap door onderzoek, advies en opleidingen en leertrajecten, met behulp van conflictmanagement en mediationtechnieken.

Caleidoscoop Leertrajecten beschouwt conflicten als motor voor groei en ontwikkeling en daarmee als een sturingsvraagstuk. Een gedachte zoals wij dit hanteren en beschrijven in onze visie. Caleidoscoop Leertrajecten helpt mensen, teams en organisaties conflicten te accepteren als normaal en potentieel gezond aspect van hun leven en werken en met conflicten om te gaan op een effectieve, moedige en productieve manier: elkaar aanspreken en aanspreekbaar zijn. Leiderschap daarin individueel en collectief opnemen. Daardoor de geweldige kracht van verschillen te ont-dekken en benutten. Dit doen wij op basis van onze unieke uitgangspunten: het Caleidoscoop model.

Conflicten zijn een verschijningsvorm van verschillen. Conflicten constructief maken, aanspreekbaar zijn en elkaar aanspreken, biedt de toegang tot de geweldige kracht van verschillen. Zo leiderschap opnemen en ontwikkelen draagt bij aan een samenwerking waarin werkplezier en resultaat samengaan. Caleidoscoop Leertrajecten helpt u een constructieve conflictcultuur ontwikkelen met behulp van conflictmanagement en mediation technieken.

Alle informatie over Caleidoscoop Leertrajecten vindt u op http://www.caleidoscoop.nu
Als u vragen heeft, advies wenst of wilt overleggen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via info@caleidoscoop.nu en/of 0413-321728

Plaats reactie

Terug naar “Maak kennis met Caleidoscoop Leertrajecten”